Új jelszó kérése
Kategóriák
Elérhetőségünk

andrea@dogdesign.hu+36-30/632 4174

100% elégedettségi garancia

Beleszerettél valamelyik dögös portékánkba?
PRÓBÁLD KI KOCKÁZAT NÉLKÜL!
Ha úgy döntesz, mégsem szeretnéd a megvásárolt holmit, juttasd vissza hozzánk, és visszafizetjük az árát!

Közösségi média

Facebook oldalunk      

TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

15.000.- Ft fölötti rendelésnél a szállítás ingyenes!

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírek, újdonságok
2017.09.20 11:53

Költözünk

Nem írtam az elmúlt időszakban friss híreket a DogDesign Műhelyről, aminek az oka, hogy mi és a műhely csapatostól költözésben vagyunk. :)
Ez a levél most kicsit személyesebb lesz, mert bár a költözés a mi történetünk, hatással van a kutyás portékáink körüli dolgokra is.
Szóval. A főváros közelségéből egy aprócska Vas megyei faluba költöztünk, mert ez volt az álmunk, és az évekig tartó álmodozásból számunka is meglepő hirtelenséggel valóságot teremtettünk.
Erdő-mező-patak ölelésében tervezhetünk új ajándéktárgyakat és persze a régi kedvencek is készülnek töretlen lelkesedéssel. 
A kutyáknak paradicsomi körülmények vannak, óriási tér, rengeteg izgalmas szagnyom, ásási lehetőség a tacskónak, rét az agárnak, őrizhető porta az aussie-nak, egérkék a macskának...  
Most azonban rátérek a kevésbé romantikus mozzanatokra is: a távolság és a komplett otthon/műhely felújítás miatt a vásárokat nem tudjuk vállalni, így a vásári találka és a személyes átvétel egy jó időre szünetel. Kivételt képez, ha valaki az Őrségben jár, és hozzánk is beugrana valamiért. :)
Az élőhely váltás életmód változtatással is jár, és amellett, hogy szívből szeretjük azt, amivel foglalkozunk, ideje volt annak, hogy hétvégék a családról és feltöltődésről is szóljanak... Több évnyi hétvégi vásár van mögöttünk, rengeteget tanultunk és szerettük is, de most ez az új helyzet más megoldásokat kíván és kínál. 
A webshop, az online rendelés és kommunikáció ugyanúgy működik tovább!
Titkon azt is remélem, hogy lesz majd időnk új fajtákra, bővítésre, rég kigondolt újdonságok megvalósítására.
A kiszállítási módokból a GLS futárszolgálatot/GLS csomagpontot tudjuk biztosítani, a többi lehetőség a távolság miatt kiesett.
Az internettel és a térerővel egy időre eléggé meggyűlt a bajunk, de szolgáltatót váltottunk, és az új telefonszámon már elérhetők vagyunk, a net újra működik, leveleket is megkapjuk, szóval helyreállt a rendszer.
(Azt azért halkan megjegyzem, hogy az erdő-mező és ez a táj nem szereti a mobilozást, és bizonyos helyeken megtagadja az együttműködést, így előfordulhat, hogy időnként nem vagyunk hívhatók telefonon...) 
A készítési idő hosszabbodhat 1-2 nappal, mikor az alapanyagokat nekünk is futár hozza és nem csak a "szomszédba" ugrunk át ezért-azért. Az előre gondolkodást most élesben gyakoroljuk. :)
A türelmet és megértést előre köszönjük! 
Webáruház készítés