Új jelszó kérése
Kategóriák
Elérhetőségünk

andrea@dogdesign.hu+36-30/632 4174

100% elégedettségi garancia

Beleszerettél valamelyik dögös portékánkba?
PRÓBÁLD KI KOCKÁZAT NÉLKÜL!
Ha úgy döntesz, mégsem szeretnéd a megvásárolt holmit, juttasd vissza hozzánk, és visszafizetjük az árát!

Közösségi média

Facebook oldalunk      

TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

15.000.- Ft fölötti rendelésnél a szállítás ingyenes!

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Rólunk

Ha valaki már az anyaméhből barátságot köt az első kutyával, az életre szóló köteléket jelent. Édesanyám nem törődött az aggodalmaskodó asszonyokkal, és az ajándékba kapott aprócska kutyakölyköt gyakran hagyta a hasán pihenni várandóssága idején.

Ez az első kiskutya, aki később a bölcsőben is velem aludt, valószínű korai függőséget okozott, mert azóta folyamatosan kísérnek a kutyák az utamon.

 

Alaszkai malamutokkal címlap fotózáson

A kutyás relikviák beszerzése a régmúltra nyúlik vissza. Emlékszem, tinikoromban a szobám falán plafonig kutya poszterek voltak, ezeket csak akkor szedtem le, mikor a barátnőim mondták, hogy ezzel elriasztom a fiúkat.
Később alapkritérium lett, hogy a fiú/pasas szeresse a kutyákat. :)

A főiskolán természetesen a kutyatartó életmódot választottam szakdolgozat témának, titkon remélve, hogy ha lexikális tudásom esetleg nem lesz maximális, legalább érdekes leszek. Bejött, mert pár perc tételezés után a vizsgabizottsággal a magyar kutyafajtákról beszélgettünk.

Kisfiúnk az agarunkkal

 

Mielőtt beleunnál a történetbe, felgyorsítunk. :)) Az első albérletben 23 négyzetméreten laktam német doggal és alaszkai malamuttal, később gondoztam egyszerre 50 kutyát is. Voltam kiállító, mestertenyésztő, született nálam világgyőztes kutya, mára megelégszem "csak" a társaságukkal.

 

Családi kézműves vállalkozásunk általános témákkal indult (www.kacatos.hu), de gyakran megesett, hogy inspirálódás közben konyhai képek helyett megint egy kutya grafikába szerettem bele.

 

 

A vér nem válik vízzé, ugye.Magyar agarunk Áfonya és Terka cica Végül a kutyás témájú dekorációink száma és az irántunk való érdeklődés úgy megnőtt, hogy kiérdemeltek egy külön oldalt.

Itt jársz most, kedves olvasó, és köszönöm a figyelmedet!

Ligeti-Balogh Andrea

 

 

 

 

 

 

Webáruház készítés