Mi kutyások

Üdv a blogomon!

Ha itt jársz, gondolom, te is kutyás vagy. 

Valószínűleg nem találkoztunk még, de van, amit tudok rólad.

Imádod a kutyádat. Élvezed a vele töltött időt, a játékot, sétákat. Fontos szerepe van az életedben. Totál megértünk, mi is így vagyunk ezzel… 

Neked nem kell magyarázzam, mennyire jó érzés olyasmivel foglalkozni, ami a négylábúakkal kapcsolatos. Az meg szuper ráadás, ha Te is örömödet leled abban, amit kutyásként Neked, egy másik kutyásnak készítünk…

A mi kis műhelyünk úgy indult, hogy magunknak találtunk ki faliképeket, mert a megszokott stílus és anyag helyett valami izgalmasabbat szerettünk volna.

Mindig szerettem a kutyás képeket, legyen az egy nagyon élethű grafika vagy egy vicces karikatúra. Több évtizedes kutyás múlttal (inkább ne számoljunk pontosan utána:) nem is kérdés, hogy telis tele az otthonunk kutyás tárgyakkal.

Táblaképekből több száz (!) mintánk van, a kutyás képek tervezése nekünk nem munka, hanem kikapcsolódás. :))

Hiszek abban, hogy a szívvel, gondossággal és lelkesedéssel megalkotott portékák utat találtak mások szívéhez.

Megszállottan keresem az új ötleteket, grafikákat, így folyamatosan születnek új kollekciók.

A kutyás bögrék, pólók, táskák, pénztárcák nem csak a kínálatunkban szerepelnek, hanem aktív használatban vannak nálunk, mindig teszteljük a portékáinkat, hogy nyugodt szívvel kínálhassuk a vásárlóinknak.

Kutyás ékszereinket mi magunk tervezzük meg és állítjuk össze, de szívesen megvalósítjuk az egyedi kéréseket.

A metal stamping ékszerekből (amelyeknél a szövegeket betű beütő és kalapács használatával írjuk), nem hétköznapi, a megszokottól ékszerektől igencsak különböző szépségeket választhattok.

A kézzel készített portékák olyan plusszal rendelkeznek, amivel a futószalagról lepottyanó termékek nem…

A vásárlás nálunk biztonságos:

Garanciát és visszavásárlást vállalunk!

Ha bármilyen okból nem szeretnéd megtartani a terméket, juttasd el hozzánk és vissza küldjük az árát. Cserélni is tudunk, ha másik mintát, színt vagy méretet választanál inkább.

Fontos számunkra, hogy elégedett legyél, ezért nyitottak vagyunk a kérésekre, és számít a véleményed!

Költözés az Őrségbe

Nem írtam az elmúlt időszakban friss híreket a DogDesign Műhelyről, aminek az oka, hogy mi és a műhely csapatostól költözésben vagyunk. 🙂 […]